Nyílik az illatos bodza, szórja virágporát szerte az országban, és varázsol el vele mindenkit, aki elhalad egy bodzabokor mellett. Készülhet belőle szörp, ivólé, ízesíthetjük vele a limonádénkat, vagy palacsintatésztába forgatva,… Tartalom Megtekintése
Egyszerű, de nagyszerű desszert némi trópusi hangulattal megfűszerezve, ami igazán jólesik a melegebb napokon. Ez bizony a banán split, egy jellegzetes amerikai édesség, amivel érdemes mindenkinek megismerkednie. A lágy fagyi,… Tartalom Megtekintése
Gyönyörű, fehér, krémes torta a tetején rózsaszín habcsókokkal. Egy tál színes, vegyes zöldsaláta. Piros bogyós gyümölcsökkel teleszórt hideg, jeges limonádé citromkarikákkal. Mostanra már biztosan mindenkinek összefutott a nyál a szájában,… Tartalom Megtekintése
Mit tud az átlagember Bajorország gasztronómiájáról? Annyit biztosan, hogy a sörük kiváló, világszerte híres. Emellett természetesen a klasszikus német fogások hódítanak arrafelé, vagyis a sültek, a kolbász, a burgonya és… Tartalom Megtekintése
A medvehagyma igazi tavaszi zöldség, ami üde, friss, kissé fokhagymás ízével feldobja a legegyszerűbb ételeket is. Kora tavasszal szüretelhető, éppen akkor, amikor még nehezen lehet hozzájutni hazai zöldségekhez, így különösen… Tartalom Megtekintése
Ha kutatást végeznénk az anyukák körében, hogy mi az, amire a leginkább vágynak, biztosan dobogós lenne egy átaludt éjszaka, majd egy másnap délelőtti ágyban heverészés, finom kávé és tartalmas reggeli… Tartalom Megtekintése