A magyarok egyik kedvenc étele a kolbász, szeretjük főve, grillezve és sütve, csemegeként és csípősen, száraz kolbászként, lángolt kolbászként és persze a sütni valót sem szoktuk megvetni. Sokan azt hiszik,… Tartalom Megtekintése
Húsból sosem elég, főleg nem a csirkemellből, ami az egyik legkedveltebb húsféle kis hazánkban. Sovány hús, ezért kiválóan beilleszthető bármilyen fogyókúrába, mindemellett magas fehérjetartalma miatt nagyszerű energiaforrás is. Mégis eljön… Tartalom Megtekintése
Ha Ön is szereti az új ízeket és rajong az egészséges zöldségekért, a Cityfood e heti cikke Önnek szól! Olyan különleges zöldséget fogunk most bemutatni, amit kevesen ismernek, pedig hazai… Tartalom Megtekintése
A szilva az egyik legfinomabb nyár végi csemege, lédús, édes gyümölcséből készíthető rengetegféle étel: fahéjas szilvaleves, édes szilvaszósz, szilvás lepény, lekvár vagy akár aszalt szilva. Számos pozitív élettani hatással bír,… Tartalom Megtekintése
Az egyik legfinomabb jellegzetes nyári étel – van, aki sóval szereti, mások fűszeres vajjal, de a legtöbben csak úgy magában, frissen gőzölögve. Strandok klasszikusa, de otthon sem bonyolult elkészíteni, és… Tartalom Megtekintése
Nincs is finomabb egy jó sűrű házi baracklekvárnál, ami nincs tele mindenféle adalékanyaggal és zselésítővel, tartósítószerrel. Igen ám, de ahhoz, hogy a lekvár sűrű legyen, bizony sokáig kell főzni, és… Tartalom Megtekintése