pármai csirkemell recept

Imádja a csirkemellet, de kezdi megunni a rántott húst, szeretne valami finomat, és könnyen elkészíthetőt varázsolni az asztalra? Nagy előnye a csirkemellnek, hogy tiszta, száraz hús, így a válogatós családtagoknak… Tartalom Megtekintése

sous vide

Sous vide, ejtsd: szuvid. Különlegesen hangzik, hiszen az is. A sous vide egy egész világot meghódító új főzési technológia, melynek segítségével olyan finom és minőségi ételeket készíthetünk, mint eddig soha…. Tartalom Megtekintése

fokhagyma

A tavasz egyik fontos feladata, hogy a téli hidegben kimerült szervezetünket megerősítsük. Mindenki másra esküszik, vannak, akik a sporttal erősödnek, mások meditálnak, vagy immunerősítő gyógyteákat fogyasztanak, sokan pedig a friss… Tartalom Megtekintése

zöldbab

A tavasz töretlenül zajlik körülöttünk, kellemes az idő, tele vannak a kertek méhekkel, nyílnak a virágok, és végre elérhetőek a finom, friss zöldségek. A zöldbab ugyan még nem éli szezonját,… Tartalom Megtekintése

zserbo golyó

A kényszerhelyzet miatt elrendelt home office és home school váratlan új kihívások elé állít napjainkban számos családot. Nehéz elengedni az eddig életünk szabályait, a megszokott napirendet, és kialakítani az új… Tartalom Megtekintése

túrós csusza

Léteznek úgynevezett „nem szeretem” ételek, mint a sóskafőzelék, tökfőzelék, főtt marhahús meggyszósszal, tojásleves, spenót, amelyekről sokan rossz emlékeket őriznek az iskolai menzákról. Nem így a túrós csuszáról! Amilyen egyszerű és… Tartalom Megtekintése