A pacalt sokan szeretik, és sokan irtóznak tőle, igazi „imádom vagy utálom” szereplője ez a magyar konyhának, ám ez cseppet sem látszik a megrendelői igényeken, hiszen nagyon sokan rendelik ezt… Tartalom Megtekintése

libasült a tányéron

A magyar kultúra telis-tele van kedves népszokásokkal, melyekhez szinte mindig társul egy jófajta étkezés, amitől igazi közösségi programmá válik a nagyszüleink idejéből ismert hagyományok felelevenítése. A Márton-nap is ilyen –… Tartalom Megtekintése

sötőtök-krémleves tányérban

A sütőtököt mindenki jól ismeri, sokan szeretik, és az ősz egyik legnagyobb kincsének tartják, ami érthető, hiszen rengeteg vitamin található benne. Kis hazánkban főleg az egyszerű sütőben sütésnek van hagyománya,… Tartalom Megtekintése

milánió borjúborda

Úgy tartják, hogy igazi olasz-magyar étel a polpetti. Az igazság azonban az, hogy nem sok köze van az olaszokhoz, talán csak annyi, hogy a világszerte elterjedt paradicsomos szószt Milánóból eredeztetik,… Tartalom Megtekintése

kelkáposzta

A Cityfoodnak mindenre van egy jó ötlete – ha a rántott csirkecomb már unalmas, itt az ideje kipróbálni ezt a teljesen újszerű ételt! Az angoloknak külön kifejezésük van arra a… Tartalom Megtekintése

gomba közelről

Svédgomba. Csak így egyszerűen. No, nem arról van szó, hogy létezik egy Svédországban található különleges gombafajta, és ez a saláta csakis abból készülhet. Sokkal inkább arról, hogy az egyszerű csiperkegomba… Tartalom Megtekintése