Ami azt illeti, receptre kellene írni, hogy mindenki készítsen néha otthon egy jó cipót (vagy kettőt)! Egyrészt garantált vele a siker, másrészt a nyugalom érzése, amit készítés közben tapasztal az… Tartalom Megtekintése
A paleolit étrend tulajdonképpen az ősemberek étkezésének modern kori rekonstruálása. Mivel a génállományunk a paleolitikum (őskőkor) óta nem változott lényegesen, így az akkorra kialakult táplálkozási-életmódbeli szokások lennének számunkra a legoptimálisabbak… Tartalom Megtekintése
Egyáltalán mi az a klopfolás? Talán nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk: a klopfolás másnéven húspuhítás. Az a célja, hogy a keményebb, rágós húsokat könnyebben elkészíthető és fogyasztható állapotba… Tartalom Megtekintése
Itt a január, egy új év, azaz a legjobb alkalom arra, hogy elkezdjünk tudatosan étkezni (ha eddig valamilyen okból kifolyólag ezt elszalasztottuk volna). Az évszaknak megfelelő alapanyagok szerinti étkezés már… Tartalom Megtekintése
Ismerjük a mondást: „Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár, és vacsorázz úgy, mint egy koldus.” Ami azt illeti, nem muszáj koldusnak lenni, hiszen a Cityfood a… Tartalom Megtekintése
A halloween jelképeként elhíresült sütőtök az ősz nagy slágere. De nemcsak töklámpásként érdemes hasznosítani, ugyanis a téli időszakban minél több kerül belőle a tányérra, annál jobb! Tele van ásványi anyagokkal,… Tartalom Megtekintése